torsdag 31 oktober 2013

Höstlov på IKEA

I veckan var vi på IKEA och träffade massor av nya trevliga barn och vuxna från olika delar av Malmö. Vilken kreativ mötesplats!


Ikea, som är en av återSKAPAs samarbetspartners, hade skänkt utrensade tyger och material i metall som det skapades fantastiska robotlikande figurer och masker av.







återSKAPA gästar Förskolan i fokus


Vi fick under två händelserika dagar på mässan Förskolan i Fokus träffa många nya ansikten. Vi fick in 40 olika tävlingsbidrag från 27 olika förskolor i och utanför Malmö och har nu lottat fram tre vinnare. Tack alla tävlande och stort grattis till Rostorps, Blåklintens och Svågetorps förskola!

Vi väntar spänt på vilka teman det blir och ser fram emot att träffa tre nya barngrupper!   

torsdag 17 oktober 2013

Söndagens Drop-in Art

I söndags drog höstens andra Drop-in Art in på återSKAPA som värsta orkanen samtidigt som regnet smattrade utanför. Oj så härligt mycket folk som kom, och oj vad ni alla skapade! Hopprep, lekplatser, och stöveldekorationer var några av alla fantastiska skapelser vi fick se. Det var roligt också att se att fler utnyttjade ovanvåningen för att fika och laborera med lite andra typer av återSKAPA aktiviteter. Ses om en månad igen!



























måndag 7 oktober 2013

Discokalas hos återSKAPA

I fredags hade Ebba kalas på återSKAPA. Temat var disco och det skapades både partyglasögon och dansande discofigur! Kul att ha er här tjejer!


Drop-in Art på söndag!