tisdag 20 augusti 2013

återSKAPA på plats i Barnlandet under Malmöfestivalen

Nu är vi tillbaka på STPLN igen efter två roliga men intensiva dagar i Barnlandet på Malmöfestivalen. Så mycket folk och vilken kreativitet! Barn och vuxna trängdes kring borden för att dekorera masker eller vid våra orange och gröna väggar för att bygga kulbanor tillsammans. 

Glada och nöjda tittade vi ofta ut över havet av festivalbesökare och det gick inte missa vilka som hade besökt oss. De färgsprakande maskerna syntes lång väg i festivalvimlet. 

Det är alltid lika spännande och lärorikt att se andra skapa och hitta lösningar. Vi iaktar, lyssnar och lär av alla er, fiffiga barn! Tack för att ni kom och hoppas vi ses snart igen! Kanske redan söndagen den 15 september då höstens Drop-in art sätter igång? Välkomna då!

Carin, Cia och Elina

Och förresten, missa inte att återSKAPA nu under Malmöfestivalen auktionerar ut en KALAS-workshop Det är Lauritz.com som anordnar en välgörenhetsauktion till förmån för Läxhjälp Malmö. 

Lägg ett bud, redan idag! Hela beloppet går oavkortat till Läxhjälp Malmö! Klicka här!


 


måndag 5 augusti 2013

återSKAPA hälsar på Sommarlov i SVT

Vilken rivstart! Den här veckan cyklade återSKAPA iväg för gästa Svt:s Sommarlov, så här såg det ut! 

Vi fick träffa Busster, Kringlan och massor av barn från hela Sverige. Tillsammans gjorde vi ett gemensamt strumpkonstverk. Vår jääättelånga strumpa från Strumpfabriken fick fler och fler små personliga huvuden för varje dag som gick. Kringlan mätte den till hela 77 meter då den ringlade sig fram i publiken igår, titta här får du se!

Bra jobbat alla barn! 

/ Carin & Cia
Ett av alla fina huvuden som växte fram under veckan!




Två stolta och glada tjejer i nya återSKAPA-rockar dagen till ära!


Carin och Kringlan under sändning!